Het stappenplan

Op zoek naar huidverzorgingsproducten die vrij zijn van parfum en alcohol? Schoonheidthuis onderzoekt per product de ingrediëntenlijst, hoe het verpakt is en voor een betaalbare prijs ongeacht merknaam. Huidverzorging hoeft namelijk niet duur en ingewikkeld te zijn. We hebben het nog wat gemakkelijker door de dagelijkse huidverzorging in vier stappen te verdelen: reinigen, voeden, beschermen en exfoliëren. Door van deze huidverzorgingsroutine een gewoonte te maken, wordt de huid optimaal verzorgt en in goede conditie gehouden zonder al te veel moeite. Alle huidverzorgingsproducten bij Schoonheidthuis zijn vrij van parfum, alcohol en andere irriterende stoffen.

De huidverzorgingsroutine

Een goede huidverzorging kan écht het verschil maken door dagelijks deze 4 stappen te volgen

Stap 1

Reiniger & Lotion

Elke dag stapelen talg, dode huidcellen en vuil zich op. Dit moet naast eventueel aanwezige make-up verwijderd worden. Met een face wash reinig je de huid grondig. Kalmeer en verfris daarna de huid met een lotion.

Stap 2

Gezichtscrème

Een gezichtscrème voedt en hydrateert de huid. Daarnaast bevat het verschillende werkstoffen die de huid ondersteunen. Een gezichtscrème kan overdag en s’nachts gebruikt worden.

Stap 3

Zonnebrand crème

Veroudering van de huid hangt direct samen met blootstelling aan UV-straling. Bescherm de huid daarom elke dag door zonnebrandcrème te gebruiken (ook bij bewolkt weer).

Stap 4

Exfoliant

Een exfoliant verweekt de bovenste huidlaag, waardoor de huid gladder en zachter aanvoelt. Ook gerstekorrels en puistjes krijgen minder kans om te ontstaan. Breng ‘s avonds een dun laagje aan op een gereinigde huid.