Wie zijn we en waar staan wij voor?

Simone
Sinds 2003 ben ik gediplomeerd schoonheidsspecialiste en in 2010 ben ik naast mijn baan als docent voor de opleiding schoonheidsverzorging gestart met mijn bedrijf schoonheidthuis. Na zes jaar ambulant gewerkt te hebben in de gemeente Tynaarlo deed zich in 2016 de mogelijkheid voor om een eigen schoonheidssalon aan huis te bouwen in de wijk Emmerschans. Een salon aan huis geeft mij de mogelijkheid om veel meer diensten aan te bieden dan wat ambulant mogelijk is. 
 
Eigen visie ontwikkeld
Door de opgebouwde kennis en ervaring door de jaren heen heb ik een duidelijke visie ontwikkeld op het gebied van cosmetica, huidverzorging en huidverbetering. Zo werk ik alleen met producten die geen parfum of alcohol bevatten en vrij zijn van andere irriterende stoffen. Daarnaast is er gekeken naar verpakkingswijze, prijs en welk product bij welk huidtype past. Na meer dan twee jaar verschillende producten onderzocht te hebben is er een eigen samengestelde huidverzorgingslijn ontstaan. 
 
Waar voor je geld
Alle producten die zowel in de salon worden gebruikt als voor thuisgebruik zitten in een pompflacon of tube. Dit is niet alleen belangrijk vanuit hygiënisch oogpunt, maar ook omdat antioxidanten (vitamines) niet tegen zuurstof kunnen. Waardoor het bij gebruik van een potje zijn werkzaamheid verliest. Daarnaast ben ik van mening dat een goede dagcrème echt niet meer dan €30,00 hoeft te kosten, vaak betaal je voor het merk, het uiterlijk van het product en de marketing om het product aan de man te brengen. Door het vergelijken van producten ben ik er achter gekomen dat vaak de goedkopere beter zijn dan de hele dure merken. Door deze kennis heb ik een eigen visie ontwikkeld. 
 
Wees welkom!
In mijn salon krijgt u eerlijk en goed onderbouwd advies over huidverzorging, huidverbetering en producten. Ervaar het zelf en voel u welkom! Wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met mij op of klik op onderstaande button.
Afspraak maken