Over

Salon

De salon beschikt over twee comfortabele behandelstoelen, zodat u samen naast elkaar kunt genieten van een heerlijke gezichts- of lichaamsbehandeling. Dit geldt voor de complete arrangementen, maar ook voor losse modules zoals epileren en verven van de wimpers. Verder is er een aparte manicure tafel voor het aanbrengen van gelnagellak of voor een volledige manicurebehandeling. Werkwijze Bij een gezichtsbehandeling wordt er altijd gekeken naar de huid; wat is uw huidtype, zijn er eventuele huidaandoeningen en hoe is de conditie van de huid. Met deze informatie stemmen we zo nodig de behandeling en de producten af. Openingstijden Er worden geen vaste openingstijden gehanteerd. Alle behandelingen worden alleen uitgevoerd op afspraak. Zowel overdag, als in de avond is mogelijk. Ambulant Bent u lichamelijk niet in staat om naar de salon te komen? Dan is er de mogelijkheid dat ik naar u toe kom. Ik neem alles mee van een comfortabele behandelstoel tot alle benodigdheden voor een professionele behandeling. Ook zijn duo-behandelingen mogelijk. Mijn werkgebied ambulant zijn de wijken Angelslo, Emmerhout en Emmerschans. Niet alle behandelingen/diensten die in de salon worden aangeboden zijn ambulant mogelijk.  Klik hier voor de behandelingen die ambulant mogelijk zijn. Als ik naar u toe moet komen geef dit dan even aan tijdens de reservering. Het uitvoeren van ambulante behandelingen wordt gedaan of op de woensdagochtend of op de donderdag overdag. Wel dient u met het volgende rekening te houden:

  • Het installeren van de stoel en het klaarleggen van producten neemt ongeveer 5 minuten in beslag. Het is gewenst dat er rondom de werkplek voldoende bewegingsruimte is. Mocht uzelf voorzien zijn van een sta-op stoel, tuinstoel of een stoel dat in ieder geval achterover kan dan kan dat ook als behandelstoel gebruikt worden.
  • Er moet heet water en stroom aanwezig zijn om de behandeling goed te kunnen uitvoeren.
  • De betalingen kunnen alleen contant worden gedaan.
  • De behandelingen kunnen alleen plaatsvinden op begane grond, tenzij er een lift aanwezig is.
Indien u na het lezen van alle informatie nog vragen heeft of u wilt een reservering maken dan kunt u telefonisch of via mail contact opnemen. 0618469745 of  www.infoschoonheidthuis@gmail.com