Wat voor huidverbeterende behandeling wilt u?

Onze huid verliest door de jaren heen zijn stevigheid en veerkracht. De zon, stress, voedingsgewoonten en andere factoren laten zijn sporen na op onze huid. Het verouderingsproces van onze huid begint al vanaf de leeftijd van 25 jaar. Het lichaam maakt geleidelijk minder collageen aan. Collageen zorgt voor de stevigheid in de huid. Ook door de vermindering van elastine wordt de veerkracht van de huid minder. Waardoor zichtbare verouderingsverschijnselen te zien zijn zoals lijntjes, rimpels en een verslapte huid. In de strijd tegen huidveroudering is de aanmaak van collageen en elastine daarom essentieel. Hiervoor zijn de volgende huidverbeterende behandelingen van toepassing:
 
-De oppepper (€47,50)
Deze huidverbeterende behandeling zorgt voor een zachte en stralende huid. Het verminderd o.a. fijne lijntjes, dofheid, pigmentvlekken en andere onzuiverheden van de huid. De behandeling duurt circa 45 minuten en bestaat uit: reiniging, epileren, bindweefselmassage gezicht of *fruitzuur, onzuiverheden verwijderen, masker, schouder- en nekmassage, gezichtscrème.
* toeslag €3,00
 
-De oppepper plus (€75,00) 
De behandeling duurt circa 60 minuten en bestaat uit: reiniging, epileren, fruitzuur, onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, masker, schouder- en nekmassage en gezichtscrème.
 
-Acne behandeling (€47,50) 
Daarnaast is er een aparte huidverbeterende behandeling voor de acne huid, deze behandeling geldt alleen als er echt sprake is van acne in het gezicht en/of rug. De behandeling duurt circa 45 minuten en bestaat uit: intake, reiniging, dieptereiniging d.m.v. fruitzuur of lijnzaadpakking, onzuiverheden verwijderen, masker, en gezichtscrème.
Mogelijk in combinatie met een bindweefselmassage op het gezicht (€15,00)
 
-Bindweefselmassage (€35,00) 
Een behandeling van 35 minuten en bestaande uit: 1e x intake, korte reiniging, bindweefselmassage gezicht, hals en decolleté en een serum
 
-Bindweefselmassage kuurverband (€175,00) 
1x per week een behandeling van 35 minuten gedurende 6 weken (6e is gratis)
 
Let op: De behandeling met fruitzuur wordt alleen uitgevoerd vanaf september t/m april i.v.m. de hoeveelheid UV-straling in de lente- en zomermaanden. 
Voor meer informatie, klik hier!
Afspraak maken