Duo behandelingen
Wilt u met twee personen een behandeling?
Wilt u gezellig samen met vriendin, zus, collega of partner genieten van een schoonheidsbehandeling? De salon beschikt over twee comfortabele behandelstoelen, waardoor u naast elkaar kan genieten van een behandeling. Alle gezichts- en lichaamsbehandelingen zijn in duo-verband mogelijk. Prijzen zijn per persoon.
-De opfrisser (€36,00)
Dit is een korte gezichtsbehandeling, bedoeld om de huid weer op te frissen door een goede reiniging en verzorging. De behandeling duurt circa 45 minuten en bestaat uit: reiniging, epileren, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, hand- of voetmassage en dag- of nachtcrème.

-Compleet verzorgd (€51,00)
Dit is een klassieke gezichtsbehandeling, maar dan met wat extraatjes. De behandeling duurt circa 75 minuten en bestaat uit: reiniging, epileren, verven van wimpers en wenkbrauwen, harsen bovenlip en kin, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, gezicht-, decolleté- en schoudermassage, masker, hand- of voetmassage en dag- of nachtcrème.

-De verzorgde man (€43,50)
Een gezichtsbehandeling speciaal voor de mannenhuid. De behandeling duurt circa 50 minuten en bestaat uit: reiniging, bijknippen van de wenkbrauwen, diepte reiniging, verwijderen van ingegroeide baardharen, onzuiverheden verwijderen, gezicht-, en schoudermassage, masker, hand- of voetmassage en dag- of nachtcrème.