Derma

Is een huidverzorgingsmerk afkomstig uit Denemarken. Het merk heeft verschillende verzorgingslijnen:
• Derm eco baby
• Derma eco woman
• Derma sun
• Derma family
• Derma men
 
De huidverzorgingsproducten zijn 100% vrij van parfum, parabenen en kleurstoffen. Beperkt het risico op allergieën, overgevoelige reacties en eczeem.
Alle producten dragen zowel het label van Asthma-Allergy Denmark, AllergyCertified als het Nordic Ecolabel. Ook zijn alle producten biologisch gecertificeerd door Ecocert. Deze keurmerken geven de garantie dat de producten mild en allergievriendelijk zijn en vrij zijn van stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid of voor het milieu. Ook zijn de producten dierproefvrij. De Derma sun huidverzorgingslijn maakt geen gebruik van nanotechnologie. Niet alle producten van Derma zijn vegan en/of biologisch.
De producten op de site
De huidverzorgignsproducten die je van Derma kunt vinden zijn Derma eco woman en Derma sun. Niet alle producten van beide lijnen zijn te vinden in de webshop, dat heeft verschillende redenen. De derma sun lijn bestaat uit producten dat de huid beschermt tegen de zon en after care. De spray varianten van de zonnebrand bevatten alcohol (alcohol denat.) De derma sun baby geeft een witte waas, dit wordt veroorzaakt door de stof Titanium Dioxide.
De volgende huidverzorgingsproducten van Derma zijn vegan.
Derma eco woman body oil
Derma sun face spf 15
Derma sun face spf 30
Derma sun lotion spf 30
 
De derma eco woman shampoo is niet vegan, maar wel biologisch.

Producten in de webshop