Wat voor arrangement wilt u?

Hier kunt u kiezen uit twee verschillende arrangementen waarbij u van top tot teen wordt verzorgt. Bij de arrangementen zit koffie/thee en wat lekkers inbegrepen.
 
-Body relax pakket €65,00*
Een arrangement van ongeveer 60 minuten. Scrubben van de rug en achterkant benen, massage nek, schouders, rug en achterkant benen, pakking rug of achterkant benen en verzorgende olie.
 
-Als herboren €85,00* 
Een arrangement van ongeveer 75 minuten en bestaat uit: Voet scrubben, voetenbad, hand- en voetmassage, diepte reiniging gezicht, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, masker, gezichtscrème, scrubben van de rug, massage nek, schouders en rug, pakking rug en een verzorgende olie.
 
-Mooie benen mama €49,00 
Een speciale behandeling voor de onderbenen en voeten die tijdens de zwangerschap extra worden belast of wanneer ze juist weer gezien mogen worden in de lente en zomer. Een arrangement van ongeveer 45 minuten.
Knippen van de teennagels, vijlen, voeten en onderbenen scrubben, massage onderbenen en voeten, terugduwen van nagelriemen, dof vijlen nagelplaat en een gelnagellak naar keuze.
 
-Ja, dat wil ik €120,00
Dit is een bruidsarrangement. Gezichtsbehandeling compleet verzorgd, proefmake-up en bruidsmake-up op de dag. 
 
Liever alleen bruidsmake-up? Dat kan voor €60,00 inclusief een proefmake-up.
 
*De arrangementen zijn zowel in duo als individueel mogelijk.
Afspraak maken