ZOEKEN
WINKEL

Geen producten in je winkelmand.

Huidverbeterende behandelingen
Wat voor huidverbeterende behandeling wilt u?
Onze huid verliest door de jaren heen zijn stevigheid en veerkracht. De zon, stress, voedingsgewoonten en andere factoren laten zijn sporen na op onze huid. Het verouderingsproces van onze huid begint al vanaf de leeftijd van 25 jaar. Het lichaam maakt geleidelijk minder collageen aan. Collageen zorgt voor de stevigheid in de huid. Ook door de vermindering van elastine wordt de veerkracht van de huid minder. Waardoor zichtbare verouderingsverschijnselen te zien zijn zoals lijntjes, rimpels en een verslapte huid. In de strijd tegen huidveroudering is de aanmaak van collageen en elastine daarom essentieel. Hiervoor zijn de volgende huidverbeterende behandelingen van toepassing:
-De oppepper (€42,00)
Deze huidverbeterende behandeling zorgt voor een zachte en stralende huid. Het verminderd o.a. fijne lijntjes, dofheid, pigmentvlekken en andere onzuiverheden van de huid. De behandeling duurt circa 45 minuten en bestaat uit: reiniging, epileren, bindweefselmassage gezicht of fruitzuur, onzuiverheden verwijderen, masker, schouder- en nekmassage, gezichtscrème.

-De oppepper plus (€68,00) 
De behandeling duurt circa 75 minuten en bestaat uit: reiniging, epileren, fruitzuur, onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, masker, schouder- en nekmassage en gezichtscrème.

-Acne behandeling (€42,00) 
Daarnaast is er een aparte huidverbeterende behandeling voor de acne huid, deze behandeling geldt alleen als er echt sprake is van acne in het gezicht en/of rug. Afhankelijk van uw aanvullende zorgverzekering is vergoeding mogelijk, vraag dit na bij u zorgverzekeraar. De behandeling duurt circa 45 minuten en bestaat uit: intake, reiniging, dieptereiniging d.m.v. fruitzuur of lijnzaadpakking, onzuiverheden verwijderen, masker, en gezichtscrème.
Mogelijk in combinatie met een bindweefselmassage op het gezicht (€15,00)

-Bindweefselmassage (€31,00) 
Een behandeling van 35 minuten en bestaande uit: 1e x intake, korte reiniging, bindweefselmassage gezicht, hals en decolleté en een serum

-Bindweefselmassage kuurverband (€155,00) 
1x per week een behandeling van 35 minuten gedurende 6 weken (6e is gratis)

Let op: De behandeling met fruitzuur wordt alleen uitgevoerd vanaf september t/m april i.v.m. de hoeveelheid UV-straling in de lente- en zomermaanden. 
Voor meer informatie, klik hier!
Meer info
Wat houdt fruitzuur in?
Voor een huidverbeterende behandeling met fruitzuur wordt gewerkt met Dr. Tadlea Real Peel. Dit is een peeling op basis van glycolzuur, dat afkomstig is uit suikerriet, waarbij de huid gestimuleerd wordt tot het aanmaken van nieuwe cellen. De Real Peel fruitzuur peeling is een goede behandelmethode voor huidproblemen zoals acne, oppervlakkige littekens en pigmentvlekken, maar ook voor de ouder wordende huid. De behandeling heeft een sterk peelend (exfoliërend) effect op de huid, waardoor dode huidcellen van meerdere huidlagen worden losgeweekt. Hierdoor worden fijne lijntjes, oppervlakkige littekens en pigmentvlekken minder zichtbaar en grove poriën ogen kleiner. Uw huid wordt gladder, gezonder en voelt steviger aan. De real peel peeling is de aangewezen behandel methode om de huid gladder, gezonder en steviger te maken.

Werkwijze
Allereerst wordt gekeken naar uw huid, het is belangrijk om te weten of uw huid geschikt is voor fruitzuur en wat uw verwachtingen zijn. De intensiteit van de behandeling hangt af van de concentratie glycozuur. De concentraties zijn aangeduid in procenten en bij de eerste behandeling wordt er met een percentage van 20% gewerkt. Tijdens en vlak na de behandeling wordt gekeken hoe de huid reageert, aan de hand van die informatie worden de vervolgstappen met u afgestemd. Voor een optimaal resultaat wordt geadviseerd om de real peel behandeling in een kuurverband te doen van 1x per week met een duur van 6 aaneengesloten weken.
Wat houdt bindweefselmassage in?
Bindweefselmassage is een intensieve massage waarbij de bovenste huidlaag van de onderste huidlaag wordt losgemaakt. De technieken die worden gebruikt bij een bindweefsel massage variëren van lichte strijkingen tot het rollen en oppakken van de huid. Door deze massagegrepen wordt de doorbloeding sterk gestimuleerd, waardoor afvalstoffen beter worden afgevoerd en verkleving tussen de huidlagen verminderd. Het verbetert het onderliggend bindweefsel, het huidoppervlak en de collageen aanmaak wordt gestimuleerd. Hierdoor voelt uw huid gladder en steviger aan.

Een prachtige techniek zonder cosmetische ingreep. Voor een optimaal resultaat wordt geadviseerd om de bindweefselmassage in kuurvorm te doen van 1x per twee weken voor zes keer.
Er zijn enkele huidproblemen waarop geen bindweefselmassage mag worden toegepast, maar er omheen wordt gewerkt, denk hierbij aan een acne huid met actieve ontstekingen of rosacea met actieve ontstekingen en onrustige littekens. Daarnaast zijn er een aantal aandoeningen of situaties waarop absoluut geen bindweefselmassage wordt toegepast, namelijk bij koorts, hartklachten, bloeddruk problemen, algehele malaise, hemofilie en zwangere vrouwen na zeven maanden of als u medicatie slikt wat glucocortiscosteroïden bevat.